Slachterij

Biologisch

Bij ons worden alle dieren op diervriendelijke wijze geslacht, met moderne apparatuur op een zo efficient mogelijke manier waarbij hygiene en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

  • Rund
  • Varken
  • Kalf
Kwaliteitsvlees

GRMS Certificering

  • Kwaliteit
  • Voedsel veiligheid
  • Hygiëne

Ons land staat bekend om zijn betrouwbare voedselveiligheid, hiervoor hebben we wettelijke regels en afspraken die de NVWA oplegt en controleert. Hier bovenop hebben we nog een kwaliteitsborgings-systeem in de vorm van GRMS.

Lees meer

Biologisch slachten

Het hele proces van aanvoer tot koelcel is niet anders als bij regulier of Beter Leven.

We hebben wel de plicht om bij de aanvoer goed te controleren of de dieren ook daadwerkelijk Biologisch zijn, door te controleren of de bedrijven waar ze vanaf komen ook een SKAL certificaat hebben. Als dit niet het geval is worden de dieren als regulier geslacht in plaats van Biologisch. Dieren die biologisch zijn krijgen de vermelding BIO op de etiketten op het karkas en organen, zodat dit herkenbaar is.

Tijdens een Audit voor SKAL wordt er gekeken of dieren die biologisch geslacht worden apart gehouden worden en voorzien worden van de juiste vermelding op de etiketten.

ook wordt gekeken naar de algehele hygiëne en veiligheid

Daarlangs is er een controle op de kanalisatie, dus wat binnen komt als BLK, gaat er ook uit als BLK, er mag geen onbalans plaatsvinden.

 

 

.

Aan de slag?

Meld je vee aan of neem contact op

Hieronder kun je een aanmeldformulier downloaden invullen en terugmailen naar: aanvoer@tomassenvlees.nl

Over ons

Tomassen Vlees

  • Sinds 1978
  • Familie bedrijf
  • afspraak = afspraak

Bij ons zit kwaliteit en flexibiliteit in de genen. We streven dagelijks met ons team in een goede sfeer om de dieren op een zo diervriendelijke manier te bewerken tot een veilig, hygiënisch en duurzaam stukje vlees.

Bij ons werken?

Bekijk onze vacatures!

Bekijk vacatures 3
Contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook ons contactformulier gebruiken!

"*" geeft vereiste velden aan